5 produktů, které usnadní život vašim Buldočkům!

hero_image_5produktuBuldočci jsou sladcí, roztomilí a tak zábavní, ale bohužel mají tendenci být citlivější než ostatní plemena psů a vyžadují zvláštní péči, aby si udrželi optimální zdraví. Buldočci mají malý tzv. ,,placatý čumák'', který jim přináší větší rizika a zdravotní problémy. Některé produkty pro buldočky však pomáhají bojovat s běžnými problémy a pomáhají vašim mazlíčkům žít zdravější a spokojenější život.

Nejčastější zdravotní problémy, kterým buldočci čelí jsou:

  • Alergie
  • Kožní infekce, vyrážky a krvácení 
  • Suchý, popraskaný nos
  • Úpal 
  • Suché, hrubé, červené nebo spálené polštářky tlapek
  • Kolena a kloubní problémy
  • Zažívací problémy
  • Dýchací problémy
  • Těsná kapsa pod ocáskem

Mnoho z výše uvedených problémů je způsobeno prvním bodem - zvýšená citlivost na určité alergeny. Alergie mohou být vyvolány jídlem, nebo prostředím, ve kterém váš buldoček žije.

 

#1. Suchý, hrubý, popraskaný, červený nebo podrážděný čumák

Doporučujeme: Snout Soother 

@buddy_BostonTerrier_web

Plemena s krátkým čumákem jsou mnohem náchylnější k problémům s dýcháním a nosem. Na nose vašeho pejska se mohou objevit také alergie, které nám říkají, že je pejsek alergický na podávané krmivo, nebo dokonce na misku, ze které jí. Suchý nebo popraskaný psí čumák je pro něho nepohodlný a brání vašemu pejskovi, aby využil svého nejsilnějšího smyslu - svého čichu.

Buldočci jsou mimořádně citliví, takže se určitě chceme vyhnout těmto problémům s jejich jemným čumákem. Snout soother je bezpečný, všestranný a vysoce účinný, pokud jde o uklidnění a léčbu suchých, popraskaných nebo jinak poškozených psích nosánků.

Více informací o produktu Snout Soother naleznete zde

 

 

#2. Kožní infekce a vyrážky

Doporučujeme: Skin Soother & Wrinkle Balm

wrinkle 2Buldočci jsou od boha obdařeni rozkošnými vrásky. Jakkoli jsou však roztomilé, jsou vrásky ideálním místem pro růst a šíření bakterií. To platí zejména u vrásek na obličeji, kde se v záhybech pleti vašeho pejska často usazují zbytky potravy a vlhkost. Pro udržení vrásek v čistotě, suchu, bez podráždění a bez infekcí je tak nezbytná každodenní péče.

Wrinkle Balm je speciálně navržen pro léčbu podrážděných a infikovaných vrásek. Přírodní a veganský balzám je vyroben z pečlivě vyrbraných ingrediencí a může být použitý po celém obličeji vašeho pejska. Koneckonců je navržen tak, aby se dal i jíst - protože víme, jak rádi se buldočci olizují!

Více o produktu Wrinkle Balm naleznete zde

Buldočci jsou také náchylní na horko a kožní podráždění, často související s alergiemi. Skin Soother pomáhá zklidnit zanícenou pokožku a současně léčit příčinu vzniku daného problému.

Více o produktu Skin Soother naleznete zde

 

 

#3. Těsná kapsa pod ocáskem

Doporučujeme: Wrinkle Balm

wrinkle (1)Podobně jako vrásčitá tvář a tělo vašeho buldočka, může mít i jejich ocásek těsné záhyby, zvláště pokud tvoří tzv. kapsu. Záhyby pod ocáskem vyžadují pravidelné čištění, aby nedošlo k infekci. Čím těsnější kapsu ocásek vašeho pejska tvoří, tím větší je riziko infekce, protože se pod ocásek nedostane vzduch a pokožka je tak více náchylná k vyrážkám a infekci.

Po pravidelném vyčištění použijte balzám Wrinkle Balm, abyste zabránili infekcím. Uklidňující všestranný balzám může dokonce pomoci při hojení infekcí v důsledku antifungálních a antibakteriálních vlivů.

Více o produktu Wrinkle Balm naleznete zde

 

 

#4. Drsné, suché nebo popraskané polštářky tlapek

Doporučujeme: Paw Soother Pawtection

Horký asfalt, písek, sníh, rozpálený beton; existuje spousta různých vlivů, které mohou způsobit silné opotřebení a poškození tlapek vašich pejsků. Další příčinou podráždění tlapek můžou být alergie. Pokud jsou tlapky vašeho pejska hrubé na dotek, jsou popraskané, odlupují se nebo jsou podrážděné, potřebují úlevu - a to rychle! Podrážděné a poškozené tlapky mohou být velmi bolestivé. Pokud se nezačnou okamžitě léčit, váš pejsek si začne tlapky olizovat, okusovat a tím se bude celý problém postupně zhoršovat.

Paw Soother vám pomůže snížit podráždění a zároveň poskytne potřebnou hydrataci díky speciální směsi veganských, organických a 100% přírodních bylin a rostlinných olejů. Je účinný při léčbě suchých, popraskaných nebo hrubých tlapek, způsobených extrémními povětrnostními podmínkami, alergiemi nebo hyperkeratózou.paw soother4

PawTection je příbuzný produkt Paw Sootheru, který obsahuje více voskovitých látek a poskytuje tak potřebnou ochranu pro psí tlapky. Stejně jako při nošení ponožek, PawTection vytváří bariéru mezi tlapkou buldočka a povrchem. 

Více o produktu Paw Soother naleznete zde 

Víme, jak moc pejsci milují lízání jejich tlapek! Právě proto jsou Paw Soother a PawTection vyrobeny ze 100% přírodních ingrediencí, které nezpůsobují žádné zdravotní problémy, pokud je váš pejsek olízne.

Více o produktu PawTection naleznete zde

Pokud si nebudete vědět rady, pak jsme vám plně k dispozici :) Nechte nám zprávu na Facebooku nebo napište rovnou email na info@queri.cz

Všechny produkty z článku najdete v našem E-shopu. Tak #pacapusu Queri

DO E-SHOPU