Snout Soother vs. kokosový olej

Účinky Snout Sootheru
Obavy o to, co a jak nanášet na psí čumák jsou vcelku přirozené. Hlavně proto, že jak známo, psí nosánek je citlivým místem s mnoha nervovými zakončeními a také proto, že cokoli se vyskytne v jeho okolí, skončí v tlamě.

 

Kokosový olej je jednoznačně známým přírodním  promašťovadlem, které je mimo jiné prvkem ve složení spousty produktů firmy Natural Dog Company, která vyrábí i doporučovaný Snout Soother.

Proč tedy používat zmiňovaný Snout Soother, když kokosový olej má samé příznivé účinky?

Je to snadné, olej sám o sobě i přes všechny svoje ocenitelné vlastnosti nikdy nezastane takovou službu jako produkt, který je až po okraj nabit spoustou olejů, másel a přírodních složek.

Kokosový olej se také sám o sobě vyznačuje pomalým vsakováním skrz povrch nosu pejsků. Aby pokožka stihla vstřebat všechny jeho výživné látky, zabralo by to okolo 10 minut. A jak všichni víme, udržet čtyřnohého kamaráda 10 minut v klidu bez olizování se, to zní jako nadlidský úkol pro nejednoho z páníčků.

Snout Soother proto obsahuje i složky, které pomáhají rychlému a efektivnímu vstřebání látek a jejich plnému využití. Pro ty, co by si nebyli jisti, zda je pro ně právě tento produkt to pravé ořechové máme i malou tzv. „cestovní verzi“ tohoto balzámu, kterou můžete využít mimo jiné i jako tester pro svého pejska.

I přes to, že produkty pravidelně doplňujeme stává se, že jsou pro velký zájem vyprodané. Sledujte náš Facebook ať víte, kdy dorazí další zásilka.